هنگ کردن لپ تاپ لنوو یکی از مشکلات رایج این دستگاههای الکترونیک است که این روزها به یک اختلال آزاردهنده برای کاربران تبدیل شده است. در این مقاله از نمایندگی لنوو قصد داریم 5 دلیل اصلی هنگ کردن لپ تاپ لنوو را به شما توضیح دهیم.
هنگ کردن لپ تاپ چیست؟
هنگ کردن لپ تاپ یعنی زمانی که شما مشغول کار با لپ تاپتان هستید، ناگهان از کار افتاده و هیچ دستور شما را اجرا نمیکند. در این موارد اصطلاحاً میگوییم لپ تاپ هنگ یا قفل کرده است. حالا این مشکل به چه دلیل اتفاق میافتد؟ در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا به این سؤال شما پاسخ دهیم.
تأثیر مشکلات سختافزاری در هنگ کردن لپ تاپ
گاهی اوقات به دلایل سختافزاری لپ تاپ هنگ کرده یا عملکرد آن متوقف میشود. در این موارد سختافزار لپ تاپ شما توانایی پردازش اطلاعات مورد نیازتان را ندارد. ممکن است کارت گرافیک شما ظرفیت پایین داشته باشد یا در حال اجرای یک بازی سنگین باشید. در این صورت هنگی لپ تاپ میتواند خسارتهای جبرانناپذیری برای شما به همراه داشته باشد. برای مثال اگر هارد دیسک یا کارت گرافیک شما خراب شده باشد، سیستم هنگ میکند. کافی نبودن حافظه یا نداشتن رم هم از دلایل دیگر هنگ کردن لپ تاپ است.
از دیگر دلایل هنگی لپ تاپهای لنوو میتوان به عمل نکردن فن لپ تاپ در کنار داغ شدن بیش از اندازه آن اشاره کرد. بدسکتور هم میتواند روی قفل کردن سیستم شما تأثیر داشته باشد. در این حالت سکتور هارد معمولاً به درخواستهای خواندن یا نوشتن شما پاسخ نمیدهد.
مشکلات نرمافزاری هنگ کردن لپ تاپ
اگر لپ تاپ شما هم بعد مدتی قفل شده یا هنگ میکند، شاید برخی از نرمافزارهای آن به درستی کار نمیکنند. در ادامه مهمترین دلایل هنگی لپ تاپ لنوو به شما معرفی میشوند.
- کندی بیش از اندازه لپ تاپ؛
- اجرای نادرست برخی از برنامهها؛
- ویروسی شدن لپ تاپ در اثر نصب برنامههای مخرب؛
- عدم به روزرسانی به موقع آنتیویروس لپ تاپ؛
- اجزای همزمان جندین برنامه یا بازی سنگین؛
- مشکل رجیستری ویندوز؛
برای رفع مشکل هنگ کردن لپ تاپ میتوانید آنتی ویروس خود را آپدیت کرده یا برنامههای سنگین را برای مدتی از آن پاک کنید.
به عنوان نکته پایانی توصیه میکنیم در صورت هنگ کردن لپ تاپ، حتما با یک متخصص و کارشناس حرفهای در این زمینه مشورت کنید. برای رفع مشکلات لپ تاپ خود میتوانید با کارشناسان این مرکز در ارتباط باشید.