نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

برای جلوگیری از ویروسی شدن لپ تاپ چه روش هایی وجود دارد؟ برای پاسخ به این سوال این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. ویروس ها بلای همه کاربران لپ تاپ لنوو، آنها یک تهدید دائمی هستند که می توانند در هر زمان به آنها حمله کنند. شکی نیست که قبلاً پنجره های پاپ آپ را روی صفحه نمایش خود دیده اید، اما وقتی یک هشدار ویروس در لپ تاپ لنوو شما وجود دارد چه می کنید؟ خوب، بهترین کار این است که لپ تاپ خود را از برق بکشید و آن را به یک متخصص بیاورید. اگر به دلایلی نمی توانید لپ تاپ  خود را از برق بکشید، ادامه این مقاله را بخوانید. این مقاله تمام مراحل را برای رسیدگی به این وضعیت طی می‌کند و به شما کمک می‌کند تا مطمئن شوید که داده‌های شما در حین کنترل ویروس به خطر نمی‌افتند.

جلوگیری از ویروسی شدن لپ تاپ

روش های موثر برای جلوگیری از ویروسی شدن لپ تاپ

از نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس قوی و معتبر استفاده کنید و آن را به‌روز نگه‌دارید. سیستم‌عامل و نرم‌افزارهای خود را به‌طور مداوم بروزرسانی کنید تا از آخرین پچ‌ها و اصلاحات امنیتی بهره‌مند شوید. از دانلود فایل‌ها و نرم‌افزارهای ناشناخته یا مشکوک خودداری کنید و از منابع معتبر استفاده کنید. فایروال ویندوز یا فایروال‌های شخص ثالث را فعال کنید تا به جلوگیری از دسترسی‌های غیرمجاز کمک کند. از کلیک بر روی لینک‌ها یا پیوست‌های مشکوک در ایمیل‌ها و پیام‌ها خودداری کنید و به نشانه‌های فیشینگ توجه کنید.

روی پاپ آپ کلیک نکنید

هر کاری که می کنید، روی پاپ آپ کلیک نکنید یا با شماره تماس بگیرید. مرورگر خود را ببندید و آن را فراموش کنید. باید مطمئن شوید که هیچ نمونه دیگری از همین پاپ آپ در چندین مرورگر ظاهر نمی شود (در صورت مشاهده، فوراً آنها را حذف کنید). همچنین می‌توانید کش و کوکی‌های مرورگر خود را پاک کنید تا بقایای این بدافزار را از سیستم خود پاک کنید.

این مطلب را از دست ندهید   روشن یا خاموش کردن نور پس زمینه صفحه کلید لپ تاپ لنوو

اگر روی پاپ آپ کلیک کنید یا با شماره تماس بگیرید، لپ تاپ لنوو شما ممکن است در خطر باشد. بدافزار خود را روی سیستم شما نصب می کند و از یک درب پشتی برای دسترسی هکرها به اطلاعات شخصی شما استفاده می کند.

جلوگیری از ویروسی شدن لپ تاپ

بستن مرورگر راهکار جلوگیری از ویروسی شدن لپ تاپ

مرحله بعدی این است که مرورگر وب را ببندید و هیچ پیوندی را در پاپ آپ باز نکنید. همچنین نباید با شماره موجود در پاپ آپ تماس بگیرید. اگر اخطار ویروسی را از لپ تاپ لنوو دریافت کرده اید، چیزی را در لپ تاپ لنوو خود دانلود نکنید و سعی نکنید خودتان آن را برطرف کنید. همچنین، هیچ فایل یا سندی را که از طریق ایمیل دریافت می‌کنید، تا زمانی که مطمئن نشده‌اید که امن و قانونی هستند، باز نکنید.

همچنین باید رمز عبور خود را برای تمام حساب های آنلاین خود تغییر دهید و مراقب هرگونه فعالیت مشکوک باشید. اگر قربانی کلاهبرداری شده اید، فوراً آن را گزارش دهید تا مسئولان اقدام کنند.

اسکن کامل آنتی ویروس را روی سیستم

در این مرحله، لپ تاپ  شما به احتمال زیاد هنوز آلوده است. باید یک اسکن کامل سیستم را با استفاده از نرم افزار آنتی ویروس معتبر اجرا کنید و مطمئن شوید که آخرین نسخه نرم افزار آنتی ویروس را نصب کرده اید. نداشتن آخرین نسخه آنتی ویروس خود می تواند به این معنی باشد که به روز رسانی های ضروری در مورد ویروس ها و بدافزارهای شناخته شده را از دست می دهید. اگر قبلاً یک برنامه آنتی ویروس روی لپ تاپ لنوو خود نصب نکرده اید، توصیه می شود که آن را از یک منبع معتبر دانلود کنید.

این مطلب را از دست ندهید   ارتقا گرافیک لپ تاپ

از نرم‌افزار آنتی‌ویروس رایگان استفاده نکنید، زیرا اغلب با نرم‌افزارهای bloatware بسیار بیشتری نسبت به همتایان پولی خود عرضه می‌شوند، که باعث می‌شود در محافظت از سیستم شما در برابر تهدیدات مؤثر نباشند.

پیشنهاد مطالعه: 6 راهکار رفع مشکل نمایش ندادن آیکن نوار وظیفه در ویندوز

0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 3 =